ОЦІНЮВАННЯ ТА ВИБІР ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ СУЧАСНИХ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ІТ ПРОЕКТАМИ - Поволоцький, Я. О.; Усенко, Р. Р. (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2018)
Пропонується здійснення оцінювання та вибір програмних засобів сучасних систем управління проектами в галузі інформаційних технологій на основі обґрунтування та дослідження критеріїв, таких як кросплатформеність, надійність, універсальність, інтуїтивність інтерфейсу та ціна. Представлено основні етапи формування інтегрованого критерію якості ПЗ. Ефективне управління проектом у галузі інформаційних технологій залежить від організації та планування процесів проектів, у тому числі представлення інформації в зручній для керів-ництва формі. Розглянуте дослідження дає можливість забезпечити вибір оптимального програмного засобу в системах управління ІТ проектом. Зроблено висновки про можливість підвищення ефективності управління проектом в умовах обмеження ресурсів, бюджету та часу.