ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ WEB-ОРІЄНТОВАНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ НА ОСНОВІ ГНУЧКОЇ МЕТОДОЛОГІЇ SCRUM - Колесніков, Костянтин Васильович; Гарячий, Владислав Станіславович (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2020)
Стаття присвячена дослідженню можливостей застосування гнучкої методології Scrum при проектуванні Web-орієнтованих інформаційних систем. Визначено основні поняття Scrum-системи та наведено сутність цієї методології. Проаналізовано основні ролі та процеси при проектуванні Web-орієнтованих інформаційних систем на основі застосування SCRUM. Наведено особливості проектування Web-орієнтованих інформаційних систем в умовах застосування SCRUM. .