ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТОМ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ ON-LINE КОМПЛЕКСУ WRIKE - Колесніков, Костянтин Васильович; Замосенчук, Дмитро Володимирович; Федонюк, Вадим Володимирович (Вісник Черкаського державного технологічного університету, 2020)
У статті проводиться аналіз сучасних умов праці працівників сфери інформаційних технологій, а саме – визначено недоліки роботи в розгалужених (віртуальних) командах. Подається варіант програмного продукту, який має на меті поліпшити співпрацю фахівців. Це програмне забезпечення завоювало безліч нагород і продовжує свій розвиток. Воно пропонує широкий набір інструментів для управління проектами, а також створює і призначає завдання співробітникам, групує завдання за проектами, контролює їх виконання і здійснює логування витраченого часу.