ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ ВЗАЄМОДІЇ ДЕРЖАВ У ГЛОБАЛЬНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ - Солодка, Олена (Інформаційна безпека людини, суспільства, держави, 2024)
У статті досліджуються особливості взаємодії держав у глобальному інформаційному просторі та правова основа цієї взаємодії з урахуванням наявності інформації у всіх сферах державного та міждержавного рівнів, що потребує вжиття необхідних заходів і розроблення відповідних правових основ. Ключові слова: глобальний інформаційний простір, інформаційний простір, інформація, інформаційне суспільство.