МІСЦЕ ТА РОЛЬ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ КОМУНІКАЦІЇ В НАЦІОНАЛЬНІЙ СИСТЕМІ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ - Мельник, Дмитро (Інформаційна безпека людини, суспільства, держави, 2024)
У статті розглянуто актуальні аспекти участі засобів масової комунікації у протидії корупції в Україні, що є однією з основних загроз національній безпеці України. Визначено місце та роль засобів масової комунікації (ЗМК) у національній системі протидії корупції, а також низку проблем, що впливають на формування об’єктивної суспільної думки щодо проблеми корупції в державі. Запропоновано перспективні заходи щодо посилення ролі та значення сучасних ЗМК у системі протидії корупції в Україні. Ключові слова: інформація, засоби масової комунікації, корупція, система, протидія. Ключові слова: інформація, засоби масової комунікації, корупція, система, протидія.