Дослідження та оптимізація процесу підготовки сировини для видобутки олії методом пресування
DOI:
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2015.54089Ключові слова:
маса, модель, параметр, підготовка, потік, регулювання, реальний виробничий комплекс, сировина, система, теплотаАнотація
На основі реального виробничого комплекса розроблена та реалізована математична модель окремої ділянки виробництва соняшникової олії, а саме ділянки підготовки сировини для видобутку олії. Були проаналізовані та введені основні параметри, які впливають на процес підготовки та їх залежності від фізичних особливостей реалізації виробництва
Посилання
Oil mills and oil extraction production. Available at: http://www.vehi.net/brokgauz/all/064/64834.shtml
Devrien, A. F. (Ed.) (1909). Masloboinoye proizvodstvo [oil mills production]. St. Petersburg, 208.
Kedrov, B. M. (Ed.) (1958). Periodicheskiy zakon [Periodic law]. Moscow, USSR: Publisher Academy of Sciences of USSR, 827.
Reference chemist 21. Available at: http://chem21.info/info/801141/
Matyuxov, D. V., Gladkiy, F. F. (2013). Vpliv tehnologichnix parametriv na rezultati ekstrakcii sonyashniky etilovim spirtom [Influence of process parameters on the results of extraction meal of sunflower with ethanol]. Announcer of national technologic university “Kharkiv technologic institute”, 132–138.
Vasilenko, V. V. (2006). Matematicheskoe modelirovanie i sovershenstvovanie ekstrakcionnoy pererabotki maslichnogo materiala s povyshennoy temperaturoy [Mathematical modeling and improving the extraction processing of the oilseed material with a high temperature]. Kuban State Technological Institute, Krasnodar, 21.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2015 Владислав Павлович Самодуров
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Наше видання використовує положення про авторські права Creative Commons CC BY для журналів відкритого доступу.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.