Аналіз основних технічних дій гравців збірної Індонезії на чемпіонаті з футзалу - Бімасота, Аджі; Кунта, Сапта; Нурядин, Іслахуззаман (Спортивні ігри, 2023)
Це дослідження спрямоване на аналіз основних технічних дій гравців збірної Індонезії у чемпіонаті AFF з футзалу. Тип дослідження, поданий у цій статті є описовим. Дослідники спостерігали за кількістю та якістю виконання основних технічних дій гравцями національної збірної Індонезії в іграх чемпіонату AFF з футзалу. За допомогою запису та розрахунку, визначили домінуючі технічні дії та проаналізували контроль над м’ячем. Вибірка, що використовується, це всі гравці національної збірної Індонезії, які беруть участь у чемпіонаті AFF з футзалу, всього 14 гравців. Відбір проб здійснювався шляхом повної вибірки. Табличний формат Match Analysis використовувався для аналізу збігу інструменту збору даних. Методика аналізу, використана у цьому дослідженні – це описовий статистичний аналіз, який проводився шляхом підрахунку кількості виконаних дій з м’ячем, передач, обведень, ударів та втрат, гравцями національної збірної Індонезії з футзалу у турнірі чемпіонату AFF. З результатів базового технічного аналізу ігор з футзалу, проведених гравцями національної збірної Індонезії в турнірі чемпіонату AFF, можна зробити висновок, що середнє статистичне значення за результатами 3 матчів, проведених індонезійською збірною, склало: загальна кількість передач – 909, з яких точна передача становить 793 ( 87%), неточна – 116 (12%); кількість обведення – 182, з яких виконаними були – 120 (66%), не виконаними – 62 (34%); дії з м’ячем здійснювалися 691 раз, з яких правильно виконані дії – 645 (93%), а неправильно – 46 (7%); загальна кількість ударів по воротах становила 91 раз, з яких точні – 72 (79%), неточні – 19 (21%).