Функція розподілення потужності дисипативних структур в сровині під час ЗТП-сушіння

Автор(и)

  • Андрій Олегович Пак Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4747

Ключові слова:

Сушіння змішаним теплопідводом, дисипативна структура

Анотація

Поставлено задачу дослідження розвитку дисипативних структур в сировині під час сушіння змішаним теплопідводом. Отримано аналітичний вид функції розподілення потужності дисипативних структур

Біографія автора

Андрій Олегович Пак, Харківський державний університет харчування та торгівлі

Доцент

Кафедра енергетики та фізики

Посилання

  1. Способ сушки пищевых продуктов [Текст] : пат. 2096962 Рос. Федерация: МКИ А23 В7/03. / Погожих Н.И., Потапов В.А., Цуркан Н.М. (Украина). – №94033280/13 ; заявл. 13.09.94 ; опубл. 22.06.89, БИ №40. – 3с.
  2. Гришин, М.А. Особенности кинетики СТП-сушки пищевых растительных материалов [Текст] : сб. научн. раб. / М.А. Гришин, Н.И. Погожих, В.А. Потапов // Проблемы общественного питания на пути к рынку. – Харьков: ХГАТОХ. – 1993. – С.167-171.
  3. Погожих, Н.И. Исследование процессов сушки материалов смешанным теплоподводом вблизи критических режимов [Текст] : зб. наук. пр. / Н.И. Погожих, Н.М. Цуркан, В.А. Потапов // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. – Харків, ХДАТОХ. – 1997. – Ч.1. – С.343-346
  4. Погожих, Н.И. Особенности тепломассообменных процессов при сушке смешанным теплоподводом [Текст] : зб. наук. пр. / Н.И. Погожих // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв. – Харків, ХДАТОХ. – 1999. – С.204-208.
  5. Погожих, Н.И. Механизмы тепломассообмена при СТП-сушке [Текст] : зб. наук. пр. / Н.И. Погожих // Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. – Харків, ХДАТОХ. – 2000. – Ч.2. – С.49-53.
  6. Погожих, Н.И. Научные основы теории и техники пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис. …доктора техн. наук / Н.И. Погожих. – Харьков, 2002. – 332 с.
  7. Погожих, М.І. Постановка задачи исследования развития диссипативных структур при сушке смешанным теплоподводом [Текст] : Труды четвертой Международной научно практической конференции, 20-23 сентября 2011г. / М.І. Погожих, А.О. Пак // Современные энергосберегающие тепловые технологии (Сушка и термовлажностная обработка материалов) СЭТТ-2011. – Москва : ФГБОУ ВПО «Московский государственный агроинженерный университет им. В.П. Горячкина», 2011. – Т.1. – С. 432-436.
  8. Погожих, М. Внутрішні чинники процесу гідротермічної обробки круп з використанням принципів ЗТП-сушіння [Текст] / Микола Погожих, Андрій Пак, Тетяна Міщенко, Максим Жеребкін // Східно-Європейський журнал передових технологій. – 2011. – T. 5, N 3(53). – С. 60-64. – Режим доступу : URL ::http://journals.uran.ua/eejet/article/view/1197.
  9. Погожих, М.І. Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушіння [Текст] / М.І. Погожих, А.О. Пак, М.А. Чеканов, М.В. Жеребкін // Вісник Національного технічного університету «ХПІ». – Харків : НТУ «ХПІ». – 2011. – № 43. – С. 7-12
  10. Погожих, М.І. Функція розподілення потужності дисипативних структур всередині ФЄ під час ЗТП-сушіння [Текст] / М.І. Погожих, А.О. Пак, М.В. Жеребкін // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. – 2011. – № 2/12 (56). – С. 63-67.

##submission.downloads##

Як цитувати

Пак, А. О. (2012). Функція розподілення потужності дисипативних структур в сровині під час ЗТП-сушіння. Technology Audit and Production Reserves, 3(2(5), 19–20. https://doi.org/10.15587/2312-8372.2012.4747