Про проблеми харчування туристів
Ключові слова:
туризм, харчування, режимАнотація
В статті аналізується стан проблеми харчування туристів під час проведення туристського заходу. Під час проведення всіх видів таких заходів рекомендації з харчування, головним чином, скеровані на перелік, якості та кількості продуктів харчування, оптимальні ж режими харчування залишаються поза полем зору організаторів та самих туристів. На підставі фізіологічної діяльності шлунково-кишкового тракту подані рекомендації з кількості і часу прийому харчів не тільки для туристів, а також для пересічних громадян.
Посилання
Гаранин Н. И. Менеджмент безопасности в туризме и гостеприимстве: М., 2005.
Зорин И. В. Феномен туризма: Избр. сочинения: Миссия и функции туризма. М.: Наука, 2005. 552 с.
Булашев А. Я. Спортивный туризм: учебник. Харьков: ХГАФК, 2009. 332 с.
Мулик К.В. Методична система використання спортивно-оздоровчого туризму в процесі фізичного виховання школярів і студентів : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра пед. наук : спец. 13.00.02 ‒ теорія та методика навчання (фізична культура, основи здоров’я). Чернігів, 2016. 40 с.