Аналіз упущеної вигоди - Зінченко, С.Г. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
Розглянуто оцінку упущеної вигоди підприємств будь-яких форм власності, ідентифікація ризиків упущеної вигоди, визначення їх факторів, потенційних областей (зон), виявлення напрямків діяльності (етапів робіт), на яких може виникнути упущена вигода.