Особливості розміщення акцій українських підприємств на фондовій біржі - Харченко, Н.В. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
У статті розглянуті теоретичні основи та поданий аналіз особливостей розміщення акцій українських підприємств на фондовій біржі. Запропоновані заходи із зниження ризику та захисту прав інвесторів, що купують акції українських емітентів, підвищення прозорості діяльності підприємств і фондового ринку в цілому, а також з внесення змін до законодавства, що регулює обертання цінних паперів на фондовій біржі.