Гігуашвілі Г., Макасарашвілі Т. - Трудова міграція та особливості управління нею в Грузії. - Giguashvili, Giuli; Makasarashvili, Tamar (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
Активізація трудової міграції являє собою значну проблему трудового ринку Грузії, чому в свою чергу сприяв неухильне зростання рівня безробіття. Витік працездатних, кваліфікованих кадрів з країни, природно, перешкоджає росту економічного процесу. З метою регулювання міграційних процесів в Грузії був реалізований не один проект; вдосконалена міграційна політика; створена «Міграційна стратегія Грузії на 2013-2015 роки» та план дії до неї, реалізація яких, думаємо, буде сприяти подоланню існуючих проблем.