АУТСОРСИНГ ТА СУБКОНТРАКТИНГ ЯК МЕХАНІЗМИ ІНСТИТУЦІОНАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА В УМОВАХ МЕГАРЕГІОНАЛЬНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ - Антонюк, Д. А. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У роботі показано, що в умовах взаємного відкриття ринків і створення зон вільної торгівлі у процесі мегарегіональної інтеграції України до ЄС, що супроводжується втратою конкурентоспроможності власної продукції та появою більш дешевих і якісних імпортних аналогів, ефективним інструментом є розвиток кооперації малого, середнього та великого бізнесу на основі механізмів аутсорсингу та субконтрактингу. Проаналізовано їх місце в системі інституціональної інфраструктури підприємництва. Розроблено відповідний інструментарій для розбудови коопераційних зв’язків між підприємствами малого, середнього та великого бізнесу.