Методичний підхід до оцінки доцільності здійснення аутсорсинг бізнес-процесів. - Савченко, Аіда (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2017)
У статті розглянуто ефективні методи управління, котрі відіграють вирішальну роль у розвитку підприємством. В умовах сучасного світового ринку перевага залишається за компаніями, які відкриті для нових інновацій, котрим дозволяють суттєво підвищити ефективність управління підприємством. Однією з таких управлінських інновацій, що забезпечує конкурентну перевагу, є аутсорсинг. Також розглянуто сутність промислового аутсорсингу та показана його роль у забезпеченні розвитку на виробничому підприємстві, також розкрита загальна схема процесу прийняття рішення про можливість аутсорсингу та схема доцільності використання аутсорсингу. Виявлені критерії переходу на аутсорсинг бізнес-процесів, які можна застосовувати у практиці виробничих підприємств.