Формування фінансового забезпечення стратегічного управління великих промислових підприємств - Колосок, В.М.; Дроботіна, К.М. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
У статті проведено аналіз понять фінансового механізму підприємства, розроблених вітчизняними авторами, запропоновано поняття, структура побудови та методичне забезпечення механізму фінансового забезпечення стратегічного управління великих промислових підприємств.