Управління неформальними групами в організації - Шестакова, Т.М.; Зьома, А.С. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
У статті розглянута проблема управління неформальними групами, які виникають в організаціях.