Особливості розвитку міжнародного науково-технічного обміну в сучасних умовах - Чентуков, Ю.І. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
В статті розглянуто основні характеристики сучасного міжнародного науково-технічного обміну – складові, напрямки, суб’єкти та об’єкти.