Кендюхов О.В., Ягельська К.Ю., Методологія випереджаючого економічного розвитку - Kendyuhov, A.; Yagelskaya, Е. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Економічні науки, 2014)
У статті представлено й обґрунтовано концепцію трансформації економічної системи на основі енергетичного підходу. Описано економічний механізм зворотних зв'язків, який зумовлює трансформацію. Розроблено та описано структурну модель випереджаючого національного економічного розвитку.