Оптимізація конструкції плазмотрону для поверхневої модифікації сталевих виробів - Samotugin, S. S.; Haharin, V. O.; Mazur, V. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2018)
Запропоновано методику розрахунку конструктивних параметрів плазмотрону непрямої дії для поверхневої модифікації деталей складної форми. Проведено аналіз параметрів плазмового зміцнення, що мають вплив на результат обробки