Можливості застосування виробничо- транспортної системи Канбан у машинобудуванні (на прикладі виробництва вагонів) - Nagaevskiy, V. I.; Bulgakova, J. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглянуто передумови та можливості впровадження системи управління рухом матеріального потоку при виробництві вагон-цистерн в умовах підприємства «Азовмаш». Проаналізовано основні принципи проектування системи Канбан.