Інформаційні відносини у залізничній транспортній системі - Bytko, T. V.; Khodakovskiy, A. N.; Khozya, A. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
З огляду на поставлену наукову проблему, досліджено існуючі інформаційні відносини у залізничній транспортній системі.