Вплив ТЦО на видалення водню з поверхневих шарів сталевих виробів - Ivashchenko, V. Yu. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті показаний взаємозв’язок між щільністю дефектів, що формуються під час термоциклічної обробки (ТЦО), і кількістю водню, екстрагованого з поверхні деталі