Теоретичні та експериментальні дослідження продуктивності абразивної обробки деталей затопленими струменями - Andіlahay O. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Розглядається спосіб абразивної обробки деталей струменями стисненого повітря, затопленими в абразивної суспензії. Теоретично встановлено взаємозв’язок зернистості абразивного порошку і тиску стисненого повітря перед соплом з продуктивністю обробки