Аналіз впливу інтенсивності доменної плавки на показники відновних процесів - Semakova, V. B.; Gavryloglu, D. I.; Antonenko, M. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті наведені результати аналітичного дослідження впливу інтенсивності доменної плавки на показники відновних процесів