Спосіб введення дроту, стрічки в залізовуглецевий розплав - Tarasyuk, L. I.; Morneva, V. V.; Kazachkov, E. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Удосконалено спосіб введення дроту, стрічки в рідкий залізовуглецевих розплав, при якому за рахунок додаткового впливу на дріт, стрічку досягається підвищення швидкості та інтенсивності введення, що забезпечує збільшення ступеня засвоєння вводиться матеріалу