Вплив кількості та ступеня стабільності залишкового аустеніту на зносостійкість і механічні властивості сталей з 18% Сr - Solidor, N. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
В роботі показана ефективність застосування диференційного підходу до вибору раціональних режимів термічної обробки сталей з 18 % Cr, що дозволяють значно підвищити їх зносостійкість за рахунок оптимізації кількості та стабільності аустеніту