Вплив гартування з міжкритичного інтервалу температур (МКІТ) і подальшого високого відпуску на структуру і механічні властивості сталей 40ХН і 40ХН2МА - Malinov, L. S.; Burova, D. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Наведено результати досліджень з отримання хорошого поєднання механічних властивостей сталей 40ХН і 40ХН2МА термообробками, що включають нагрівання в МКІТ, які створюють у них мікронеоднородну багатофазну структуру