Моделювання напружено-деформованого стану при осаджуванні циліндричної заготовки конічними плитами - Kukhar, V. V.; Suglobov, R. V.; Kargin, B. S.; Nikolenko, R. S.; Mktrchan, E. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті наведено результати моделювання процесу осаджування заготовки конусними плитами методом скінчених елементів. Визначено напружено-деформований стан заготовки залежно від величини кута біля основи конуса конічних плит