Особливості функціональних можливостей і телематичного забезпечення системи «Колісні транспортні засоби-Інфраструктура» - Симоненко , Р.В. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2020)
Представлена розробка функціональних можливостей і системного забезпечення інформаційної телематичної системи «Колісні транспортні засоби-Інфраструктура», як системи супутникового моніторингу і управління транспортними засобами в умовах інфраструктури. Показані основні інформаційні складові телематичного забезпечення системи у взаємодії зі встановленими морфологічними структурами