Дослідження розподілу ліній струму на фізичній моделі при дводуговому зварюванні - Nosovskiy, B. I.; Chudinov, V. M. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Встановлено, що щільність струму по глибині зварювальної ванни убуває лінійно і значно залежить від відстані між електродами