Дослідження можливості ремонту деталей великогабаритної запірної арматури - Vodzyansky, V. V.; Barsukov, V. A.; Vodzyansky, S. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Проаналізовані способи відновлення деталей великогабаритної запірної арматури с метою підвищення їх довговічности