До вирішення проблеми обробки дрібних деталей автомобілів - Burlakova, G. Yu. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті показаний аналіз ситуації, що склалася, на автомобільному ринку України і шляхи виходу з ситуації, що створилася, шляхом вживання нового прогресивного устаткування