Експериментальне дослідження газопроникності зоні когезії - Lipunov S. О. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянути теоретичні основи газодинаміки доменного процесу. В роботі проведено експериментальне дослідження газопроникності зони когезії