Ефективність газотурбінних ТЕЦ у енергосистемах - Saprykin, G. S.; Zhitarenko, V. M. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Визначено характеристики газотурбінних ТЕЦ з газовими турбінами вітчизняних фірм при малих і середніх теплових навантаженнях. Проаналізовано вплив ККД ГТУ і температури відхідних газів з котла-утилізатора на економію теплових ресурсів