Особливості отримання шаруватих композицій наплавленням складеним стрічковим електродом - Matvienko, V. M. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
Показано, що за рахунок розосередження тепловкладення по плямі нагріву при наплавленні стрічковим електродом під флюсом вдається понизити долю участі основного металу в наплавленому. Для процесу наплавлення стрічковим електродом, що протікає в змішаному режимі, встановлена закономірність – зменшення долі участі основного металу в наплавленому при збільшенні теплової потужності джерела (величини струму)