Динамічні рівняння руху і кінематичні характеристики практичної моделі контейнера для обробки дрібних деталей автомобілів - Burlakova, G. Yu. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті показані залежності маси завантаження контейнера, що характеризують динаміку, з врахуванням його швидкостей і прискорень в крайніх положеннях дебалансу і визначають максимальну і мінімальну продуктивність процесу вібраційної обробки