Вивчення рівня електромагнітного випромінювання від деяких технічних пристроїв - Alexandrov Y. О.; Ostapenko A. О.; Gentosh, A. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2014)
У статті розглянуто вплив електромагнітного поля на людину та проведені дослідження рівня електромагнітного випромінювання від деяких технічних пристроїв. Запропоновані рекомендації щодо зниження впливу електромагнітного випромінювання для користувачів технічними пристроями