Режими термозміцнення в слабоокисленій атмосфері при одержанні обпалених обкотишів із залишковим вуглецем для доменної плавки - Chuprinov, E. V.; Lyalyuk, V. P.; Zhuravlev, F. M.; Lyakhova, I. A.; Kassim, D. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
Проведені випробування для відпрацювання та вибору режимів термозміцнення сирих обкотишів, головною технологічною особливістю яких є наявність закатаного всередину твердого палива. Отримані обпалені обкотиші із залишковим вуглецем не тільки задовольняють всім вимогам доменної плавки, але й володіють кращими металургійними характеристиками, ніж окислені обпалені обкотиші