Дослідження процесу окислення дисперсних залізографітових відходів з ціллю отримання сполук інтеркалювання графіту - Maslov, V. O.; Pustovalov, Y. P.; Trofimova, L. O.; Dan, L. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
Досліджені параметри окислення та термошокового розширення графіту. В результаті роботи отримані сполуки інтеркалювання графіту і термографеніт – матеріал з малою об′ємною масою