Одностороннє високошвидкісне зварювання труб для газо- і нафтопровідних магістралей - Shchetinin, S. V. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
Встановлені закономірності впливу форми електроду на магнітне поле зварювального струму і швидкості зварювання на швидкість кристалізації рідкого металу зварювальної ванни. Розроблено енергозберігаючий процес одностороннього високошвидкісного зварювання складовим електродом труб для газо- і нафтопровідних магістралей, який забезпечує підвищення якості та ударної в’язкості зварних з’єднань