Розв’язання нелінійної нестаціонарної задачі тепло-електропровідності методом скінченних елементів - Karvatskii, A. Ya.; Pedchenko, A. Yu. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
Наведено числову методику й ефективний алгоритм розв’язання нелінійних нестаціонарних задач тепло-електропровідності методом скінченних елементів. На базі програмного забезпечення Mathcad розроблено авторський програмний код для розв’язання поставленої задачі, за результатами виконання якого проведено порівняльний аналіз з даними точних аналітичних розв’язків та з результатами числових розв’язків, отриманими за допомогою програмних продуктів Matlab