Аналіз експлуатаційних показників та шляхи підвищення ефективності транспортного обслуговування прокатних цехів металургійних підприємств - Maslak, G. V.; Linnik, G. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2016)
У статті проведений аналіз транспортного обслуговування цеху холодного прокату. Визначено додатковий простій вагонів на вантажних фронтах і на станції, яка обслуговує даний цех. Встановлено фактори, що впливають на даний процес. Визначено шляхи підвищення ефективності транспортного обслуговування прокатного виробництва