Кластери металевого розплаву, їх геометрична фігура і руйнування при нагріванні - Skrebtsov, O. M.; Makurov, S. L.; Kachikov, O. S. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2017)
За результатами високотемпературних рентгенівських досліджень рідких металів знайшли, що спадкова структура рідкого металу залежить від сингонії кристалів твердого. Форма кластерів – не куля, а паралелограм або випуклий багатогранник