Координоване регулювання напруги в розподільній електричній мережі з джерелами розосередженого генерування - Yandulsky, O. S.; Nesterko, A. B.; Trunina, G. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2018)
Запропоновано підхід до регулювання напруги в розподільній електричній мережі (РЕМ) з джерелами розосередженого генерування (ДРГ), що передбачає координоване керування різнотипними засобами регулювання напруги та враховує здатність ДРГ регулювати напругу у вузлі підключення. Координована робота засобів регулювання напруги з урахуванням змінного генерування ДРГ, згідно запропонованого підходу, дозволяє підвищити активну потужність генерування ДРГ