Розумні дороги, як основа ресурсозберігаючих технологій у транспортній інфраструктурі - Gnatov, A. V.; Argun, Sсh. V.; Kitsenko, О. R. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2018)
Проведено розробку і розрахунок панелей дорожнього покриття для системи «Розумна дорога» з аналізом кількості згенерованої і споживаної електроенергії. Представлено конструктивне виконання і розкрито принцип дії системи «Розумна дорога». Проведено розрахунок кількості згенерованої електроенергії на одиницю площі дорожнього покриття. Показано, що для забезпечення власних потреб дорожні панелі будуть використовувати до 71,25% від загальної кількості енергії, що згенеровано