Дослідження варіативності систем організації міських пасажирських перевезень - Burlakova, G. Yu.; Danilova, T. G. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2018)
У статті розглянуто та проаналізовано значення оптимальної системи організації міських пасажирських перевезень, досліджується можливість застосування двох варіантів існуючих систем організації перевезень пасажирським міським транспортом, проаналізована необхідність впровадження в роботу міського транспорту єдиного диспетчерського (логістичного) центру