Аналіз методів оцінки ризиків безпеки праці в енергетичному господарстві металургійного підприємства - Voloshin, V. S.; Yelistratova, N. Yu.; Burko, V. A. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2018)
Розглянуто сучасні методи оцінки умов праці та безпеки робіт на промисловому підприємстві при реалізації європейських нормативів в області охорони праці. Виділено основні підходи при ідентифікації небезпек на виробництві, оцінці технологічного ризику і травматизму на металургійному підприємстві м. Маріуполь. Проведено аналіз ефективності заходів по збільшенню безпеки праці в енергетичному господарстві підприємства