Дослідження обсягу накопичення та морфологічного складу твердих комунальних відходів міського звалища - Kotsiuba, I. G.; Luko, S. M.; Lefter, Y. O. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2018)
В статті подано аналіз системи екологічної логістики твердих комунальних відходів (ТКВ), шляхи дослідження системи обсягу накопичення, поводження ТКВ, характеристики міського звалища відходів. Досліджено річну динаміку морфологічного складу ТКВ м. Житомира. Вивчений вплив різноманітних чинників на морфологічні властивості відходів міста. Проаналізовано сезону динаміку морфологічного складу відходів звалища ТКВ міста. Визначено заходи зменшення впливу на довкілля в зоні звалища ТКВ м. Житомира