Процес вібромагнітноабразивної обробки та його залежність від деяких параметрів - Burlakov, V. I. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2019)
У статті розкрита сутність досить нового способу абразивної обробки незакріплених деталей з надтвердої кераміки. Він містить в собі признаки вібраційної обробки, яка обумовлена вібраційною силою, і поєднується з магнітно-абразивною обробкою. Показана залежність цієї обробки від деяких факторів, що впливають на неї. Зроблено допущення, що новий спосіб обробки заміщує притирку деталей з надтвердої кераміки