Дослідження температурних полів робочого простору електрокальцинатора в процесі термічної обробки вуглецевої сировини - Zhuchenko, O. A.; Khibeba, M. G. (Вісник Приазовського Державного Технічного Університету. Серія: Технічні науки, 2019)
Виконано аналіз існуючих досліджень процесу термічної обробки вуглецевої сировини. Визначено, що поза увагою дослідників залишається дослідження впливу таких технологічних параметрів, як сила струму, що підводиться, та швидкості завантаження/вивантаження матеріалу на температурні поля робочого простору електрокальцинатора. Проведено дослідження зміни температурного поля робочого простору електрокальцинатора в залежності від сили струму, що підводиться, та швидкості завантаження/вивантаження матеріалу